Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προς πώληση τα δικαιώματα ταινιών και games για τα The Lord of the Rings και The Hobbit

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variery τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών και των video games που σχετίζονται με το έργο του J.R.R. Tolkien, όπως το The Lord of the Rings και το The Hobbit, πρόκειται να βγουν στο σφυρί. Πιο συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια, Saul Zaentz Co. έχει προσλάβει την ACF Investment Bank για να οργανώσει την πώληση. Στην περιουσία περιλαμβάνονται τα δικαιώματα για merchandising, live events και θεμάτικά πάρκα και το σχετικό ποσό που θα ζητηθεί αναμένεται να είναι τουλάχιστον $2 δισ.

Λέγεται ότι βασικός υποψήφιος για την αγορά είναι η Amazon, που έχει ήδη ξοδέψει $500 εκ. για τα πρώτα οκτώ επεισόδια της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς The Lord of the Rings: The Rings of Power, που είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα το Φθινόπωρο του 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*